Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Nienepien is een online shop die zowel printable downloads als tastbare producten verkoopt. Nienepien richt zich voornamelijk haakpatronen in het Nederlands en Engels.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Nienepien en de afnemer (consument of zakelijke afnemer). Tenzij Nienepien uitdrukkelijk schriftelijk akkoord is gegaan met andere voorwaarden. Aan eventueel overeengekomen uitzonderingen kunnen geen rechten voor toekomstige transacties ontleend worden.

In deze algemene voorwaarden zijn de meest voorkomende situaties beschreven. Indien zich een situatie tussen Nienepien en de afnemer voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden.

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief 21 % BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

De verzendkosten worden berekend naar aanleiding van het gewicht van de bestelde producten.

Betaling

Na de bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling.

De betaling kan op verschillende manieren worden voldaan; via vooraf overmaken of direct betalen met PayPal. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen vijf werkdagen verzonden. Indien dit door omstandigheden niet mogelijk is, wordt dit met de afnemer gecommuniceerd. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Downloads zijn na directe betaling (PayPal) direct beschikbaar.

Levertijd

De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 5 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd.

Als een product (tijdelijk) niet leverbaar is, dan zal Nienepien de afnemer daarvan tijdig op de hoogte stellen zodat er samen overeen gekomen kan worden of de bestelling al dan niet wordt geannuleerd. Indien hiertoe wordt besloten nadat de betaling is voldaan, dan zal Nienepien er zorg voor dragen dat het reeds overgemaakte bedrag binnen 5 werkdagen terug gestort wordt op de bankrekening van de afnemer.

Verzendkosten

Nienepien hanteert van de reguliere PostNL tarieven.

Verzendkosten voor brievenbuspost in Nederland bedragen tussen € 2,40 – € 3,95, afhankelijk van het gewicht van het product. Pakketverzending (tot 10 kilo) binnen Nederland kost € 7,25.

Verzenden is op risico van de afnemer. Nienepien zorg ervoor dat de producten goed verpakt worden. Nienepien is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of andere problemen tijdens de verzending.

Buitenland

Levering buiten Nederland is mogelijk, hierbij wordt het reguliere PostNL tarief gehanteerd, tenzij anders afgesproken tussen Nienepien en de afnemer.

Retour

Na ontvangst van uw bestelling heeft u het recht om uw bestelling of een deel daarvan binnen 7 werkdagen na levering te retourneren. Het product dient ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking te zijn wanneer het retour gezonden wordt. Deze optie geldt niet voor downloads en artikelen die in opdracht zijn gemaakt.

Na ontvangst van de retourzending wordt het betaalde bedrag (exclusief eventuele verzendkosten) binnen 7 werkdagen terug gestort. Een artikel ruilen is in overleg mogelijk.

Neem voor een retour of ruiling altijd eerst contact op met Nienepien.

Privacy

Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verzenden van bestellingen en worden niet aan derden verstrekt.

Copyright

Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht ten alle tijden bij Nienepien. Dit geldt voor alle handgemaakte producten, maar ook voor alle foto’s en teksten op deze site. Niets mag zonder onze toestemming worden gekopieerd, overgenomen of nagemaakt. Inbreuk hierop is strafbaar. Tenzij anders vermeld zijn de handgemaakte items door Nienepien ontworpen en gemaakt.

Bedrijfsgegevens

Nienepien

Nina Tearney

Horseweg 17

8604 CH Sneek

0515-580488

nienepien.nl@gmail.com

www.nienepien.nl

www.facebook.com/Nienepien.nl

Instagram: @nienepien.nl